MILOJEVIĆ MOŽE DA ODAHNE: Defanzivac SPREMAN za večiti derbi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 22:12

MILOJEVIĆ MOŽE DA ODAHNE: Defanzivac SPREMAN za večiti derbi!

Dobre vesti za crveno-bele...

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće ekipu Partizana u subotu od 17.00 na stadionu "Rajko Mitić", u okviru 172. večitog derbija. Imao je Vladan Milojević pravu "glavobolju" što se tiče problema sa povredama, ali je prema poslednjim informacijama, situacija bolja.

Kako je nezvanično potvrđeno portalu "Telegraf", Uroš Spajić se oporavio od povrede zgloba, i očekuje se da do večitog derbija bude potpuno spreman.

Što se Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dragovića tiče, on je još uvek pod znakom pitanja, i čekaju se rezultati poslednjih pregleda i snimanja, da bi se znalo šta se od njega može očekivati.

U svakom slučaju, Milojević na raspolaganju ima Nasera Đigu koji je spreman da zaigra od prvog minuta, a oporavak Spajića svakako su dobre vesti za Vladana i njegov stručni štab.

Podsetimo, od ranije je poznato da će Vladimir Lučić sigurno propustiti večiti derbi, zbog povrede kolena koju je doživeo na meču protiv TSC-a u Bačkoj Topoli.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.