Linglong PROJEKTILI - Pogledajte 5 najlepših golova kola! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2019, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Linglong'' PROJEKTILI - Pogledajte 5 najlepših golova kola! (video)

Koji je zaslužio prvo mesto na ovoj listi?

Proteklog vikenda odigrano je deveto kolo domaće Linglong Superlige Srbije, u centru pažnje bio je 161. večiti derbi, koji je Partizan dobio rezultatom 2:0.

Prvi gol iz tog meča, onaj ''projektil'' Sejdube Sume, našao se danas u izboru pet najlepših pogodaka kola, a uz njega i pogoci Silađija iz TSC-a, Tedića iz Čukaričkog, kao i još dva ''projektila'' - Stanisavljevića iz Voždovca i Nemanje Nikolića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << takođe iz Voždovca.

U prilogu sa Tviter naloga Super lige pogledajte svih pet golova, da li su ispravno poređani?

-

Predstavljamo vam 5 najlepših pogodaka 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije. Koji je po vama bio najlepši? #linglongtire #superligasrbije #sls #fudbal #srbija #top5 #golovi #video pic.twitter.com/nSe1Td2Gf3

— Super liga Srbije (@SuperLigaSrbija) September 24, 2019
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BOMBA NA KARAĐORĐU DOBILA NAJVIŠE GLASOVA: Gol Stanisavljevića protiv Vojvodine proglašen za najlepši u 9. kolu Superlige Srbije! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Sep.2019, 07:53

Fantastičan gol Aleksandra Stanisavljevića u meču sa Vojvodinom na „Karađorđu“ u okviru 9. kola Linglong Tire Super lige Srbije, proglašen je najlepšim i igraču Voždovca sleduje nagrada Fudbalskog saveza Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.