Leskovčanin glavni sudija u finalu fudbalskog Kupa

Izvor: JužneVesti.com, 24.Maj.2023, 10:25

Leskovčanin glavni sudija u finalu fudbalskog Kupa

Nakon što je dobio poverenje da deli pravdu na 168. "večitom derbiju", sudija Milan Mitić iz Leskovca biće glavni sudija u finalu Kupa, u kome će se u četvrtak, 25. majam na stadionu ”Rajko Mitić” sastati Crvena zvezda i Čukarički.

Ta informacija potvrđena je i na sajtu Grada Leskovca, što ne treba da čudi, s obzirom da je sudija Mitić kum gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ali i zaposlen u Gradskoj upravi.

Grad Leskovac je ponosan na veliki profesionalni uspeh Milana Mitića. Želimo mu uspešan rad na predstojećoj, najvažnijoj utakmici Kupa Srbije - navodi sa na sajtu.

Mitić je godinama jedan od članova Komisije koja određuje kom će klubu u Leskovcu koliko novca pripasti, a redovan je na mitinzima SNS-a, kao i mnogim drugim akcijama koje organizuje ta politička partija.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.