Lazić: Sale, izvini!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Nov.2013, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazić: Sale, izvini!

Mladim srpskim igračima često se zamera na nedostatku vaspitanja ponetog iz kuće, ali se Darku Laziću nema šta prigovoriti, prenosi "Mocart sport".

 Darko Lazić  

On se u izjavi za taj portal, posle pobede u 145. večitom derbiju, javno izvinio kapitenu "večitog" rivala Saši Iliću za oštar prekršaj u poslednjim sekundama utakmice, zbog kojeg je dobio crveni karton.

"Napišite da se ovim putem i javno izvinjavam Saši Iliću. Zvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sam ga i juče da mu se lično izvinim. Ipak je on mnogo stariji od mene i treba to poštovati", rekao je Lazić. 

 

Na pitanje da li mu je veteran Partizana i oprostio Lazić je odgovorio potvrdno. 

"Jeste, zna i on da je to bilo u žaru borbe".
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazić: Sale, izvini!

Izvor: Dzungla.org, 04.Nov.2013

Mladim srpskim igračima često se zamera na nedostatku vaspitanja ponetog iz kuće, ali se Darku Laziću nema šta prigovoriti, prenosi „Mocart sport“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.