Ko je dobio više državnih para, Zvezda ili Partizan? Vučić sutra otkriva!

Izvor: Press, 07.Apr.2014, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je dobio više državnih para, Zvezda ili Partizan? Vučić sutra otkriva!

Vučić je na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanja u vezi sa jučerašnjim emisijom u kojoj su gostovali Duško Vujošević iz Partizana i Nebojša Čović iz Crvene zvezde i govorili o novcu koji klubovi dobijaju od države, a pominjali i Vučića, rekao da će sutra na Javnom servisu izneti podatke koliko je ko novca od države dobio. 

"Sutra ću na RTS prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << put posle godinu i po dana odgovoriti na nešto što nisu ni optužbe. Meni ništa nije prebačeno", rekao je Vučić.

On je dodao i da će sutra izneti predlog kojim će, kako je naveo, 95 odsto građana biti oduševljeno, ističući da se privatizacija podrazumeva, a da će do tad biti mnogo više odgovornosti i manje trošenja državnih para.

"Tako će imati oko manje čega neko da se svađa u budućnosti", rekao je Vučić. 

Predsednik sportskog društva Partizan Duško Vujošević rekao je sinoć da državne firme mnogo više sponzorišu Crvenu zvezdu, dok je prvi čovek košarkaškog kluba crveno-belih Nebojša Čović izneo drugačije podatke i naveo da Vujošević iznošenjem neistina vrši pritisak na državu. 
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Sutra iznosim podatke o tome koliko večiti dobijaju od države

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Apr.2014

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio je da će u utorak izneti podatke o tome koliko su Partizan i Crvena zvezda dobili novca od države.. (FOTO: AP). On je na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanja u vezi sa emisijom u kojoj su gostovali Duško Vujošević iz Partizana...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.