Karte za derbi od četvrtka i na Marakani

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za derbi od četvrtka i na "Marakani"

Vikend pred nama rezervisan je za 152. "večiti derbi" koji će biti odigran u Humskoj, a navijači gostujućeg tima od četvrtka će moći da kupe karte na blagajnama stadiona "Rajko Mitič".

Karte za prvi ovosezonski "večiti derbi" našle su se u prodaji još u petak, ali će dva dana pre samog meča moći da se kupe i na blagajnama stadiona "Rajko Mitić".

Blagajne našeg najvećeg stadiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << radiće u četvrtak i petak od 10 do 17 časova, dok će na dan utakmice karte moći da se kupe od 10 do 15 časova.

Ulaznice za istočnu tribinu stadiona u Humskoj neće moći da se kupe na blagajnama stadiona "Rajko Mitić", a evo i cene karata za ostale tribine:

* sever 600 rsd

* zapad (bočni delovi) 1000 rsd

* zapad (centralni delovi) 1200 rsd

Utakmica 9. kola Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde igra se u subotu od 18 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FUDBALSKA GROZNICA: Puštene u prodaju kate za 152. večiti derbi, poklon za Delije…

Izvor: HotSport.rs, 13.Sep.2016

Danas su u prodaju puštene karte za 152. večiti derbi, a navijače Crvene zvezde na blagajni stadiona “Rajko Mitić” čekaju pokloni.. . Fudbalska groznica ponovo trese Srbiju. U subotu od 18 časova na stadionu u Humskoj igra se najveći fudbalski meč na ovim prostorima između Partizana i Crvene...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.