Karte za derbi Partizana i Zvezde i na Marakani

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2014, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za derbi Partizana i Zvezde i na "Marakani"

Ulaznice za 147. "večiti derbi" koji će biti igran na stadionu Partizana prodavaće se i na stadionu Crvene zvezde. Na sajtu crveno-belih navedeno je da će blagajne "Marakane" biti otvorene u sredu, od 11 do 16 časova. Navijači Zvezde moći će da kupe karte za severnu tribinu (800 dinara), odnosno bočne delove istočne i zapadne tribine (1.200 dinara).

Iz Ljutice Bogdana nisu mogli da preciziraju koliko karata će biti na blagajnama "Marakane".

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Crni 14. oktobar srpskog fudbala: Pre 14 godina na Marakani, večeras u Humskoj (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Okt.2014

Dan koji nikada nećemo zaboraviti....Posle svega što se noćas dešavalo na stadionu Partizana slobodno možemo da konstatujemo da je 14. oktobar crni dan srpskog fudbala, pa i sporta uopšte! Crn, da crnji ne može biti!..Sećate se verovatno šta se dogodilo 14. oktobra pre ravno 14 godina, kada...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.