KVOTE ZA DERBI: Zvezda ponovo favorit, dvojka više nego ozbiljna

Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2017, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVOTE ZA DERBI: Zvezda ponovo favorit, dvojka više nego ozbiljna

Kladionica MOZZART izbacila je koeficijente za 154. duel večitih rivala

Odmah nakon uskrnjih praznika sledi srpska fudbalska svetkovina – večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana. Kladionica MOZZART već je izbacila kvote za 154. okršaj velikana sa Topčiderskog brda, a kao i u prethodnom okršaju na stadionu Rajko Mitić blagi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << favorit za pobedu je domaći tim.

Oba tima su od tog meča, koji je odigran 4. marta ostvarili sve pobede, po šest u Superligi, odnosno po jednu u nacionalnom kupu, tako da je izuzetno teško reći ko je u ovom trenutku u boljoj formi. Ono što je Zvezdina prednost jesu tri boida prednosti na tabeli, pa će Partizan pobedom probati da se izjednači na tebeli, kako bi pokušao da pojuri šampionsku titulu.

Kvota na Crvenu zvezdu je 2,30, a na Partizan 3,00, a standardno najveća na iks – 3,20.

Za one koji se odluče da igraju golove tu identična kvota (1,85) za 3+ i 0-2, a za one hrabrije tu je GG3+ sa kvotom 2,15. Bliska tradicija međusobnih okršaja ide u prilog malom broju pogodaka, s obzirom da je na poslednje tri utakmice palo pet golova ili 1,66 u proseku po utakmici.

Sve kvote za utakmicu Crvena zvezda – Partizan POGLEDAJTE OVDE.

Podsetimo, okršaj između crveno i crno-belih zakazan je za utorak 18. april s početkom od 17.30.

(FOTO: Star Sport, mozzartbet.com)
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.