Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP SRBIJE: Crno-beli lako protiv Zvezde do trofeja

Vaterpolisti Partizana odbranili su trofej Kupa Srbije, osvojili 25. u klupskoj istoriji, pošto su pobedili Crvenu zvezdu 8:5 (4:0, 1:1, 2:2, 1:2) u finalu završnog turnira u Nišu.
Partizan je opravdao ulogu favorita protiv večitog rivala, već posle prve deonice stekao je četiri gola razlike, a Zvezda nije imala snage kasnije da se vrati, pogotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << posle virusa koji je zahvatio tim pred meč.
Maksimalna prednost prvaka Srbije iznosila je i pet golova, ali je Crvena zvezda u finišu ublažila poraz.
Vaterpolisti Partizana Stojanović, Lazić i Radanović postigli su po dva pogotka, isto koliko na suprotnoj strani Ćorić.
The post KUP SRBIJE: Crno-beli lako protiv Zvezde do trofeja appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(HIT) POSLE POBEDE PROTIV ZVEZDE: Ova fotka vaterpolista Partizana je zapalila društvene mreže!

Izvor: Kurir, 16.Dec.2016, 10:41

...Crno-beli su stigli do 25 trofeja u nacionalnom kupu, a potom je usledilo slavlje..Marko Manojlović, Đorđe Tanasković i Radomir Drašović su na društvenim mrežama objavili fotografiju koja je postala hit na društvenim mrežama..Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.