KLS: Partizan čeka klonfere, Zvezda u Valjevu

Izvor: S media, 10.Maj.2011, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLS: Partizan čeka "klonfere", Zvezda u Valjevu

Danas će biti odigrane utakmice 10. kola Košarkaške lige Srbije, a aktuelni šampion i najveći kandidat za krunu na kraju sezone - Partizan, dočekuje u "Pioniru" ekipu OKK Beograda.

Crno-beli su u dosadašnjem delu šampionata doživeli samo jedan poraz, od Radničkog u Beogradu, a "klonferi" večeras igraju najviše za dobar utisak i častan poraz, jer je ekipa Vlada Jovanovića isuviše kvalitetna i iskusna da dozvoli iznenađenje u malom gradskom derbiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
KLS: Valjevci naterali Džavaija da se oznoji

Veseli među prvih 10 pikova na draftu

KLS: Hemofarm rutinski za povratak na vrh

Crvena zvezda ide u goste Metalcu, koji je u prethodna dva domaćinstva poražen glatko od Hemofarma i mnogo teže od Partizana, jer su crno-beli utakmicu prelomili tek u poslednjoj četvrtini.

Crveno-beli su dobili četiri od poslednjih pet utakmica, pa je sigurno da će izabranici Saše Nikitovića učiniti sve da nastave seriju odličnih igara, u kojoj su jedini poraz doživeli u Vršcu od Hemofarma.

Mini-derbi odigraće Hemofarm i FMP u vršačkom "Milenijumu", dok će Mega Vizura ugostiti Radnički.

KLS, 10. kolo:

18:00 Mega Vizura - Radnički

19:00 Hemofarm - FMP

19:30 Metalac - Crvena zvezda

20:00 Partizan - OKK Beograd

Tabela

1. Partizan 9-1

2. Hemofarm 8-2

3. Radnički 6-4

4. Crvena zvezda 5-5

5. FMP 4-6

6. Metalac 3-7

7. OKK Beograd 3-7

8. Mega Vizura 2-8
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SL: Veče "stotki" i pojedinaca

Izvor: B92, 10.Maj.2011

Odigrao je 11. kolo košarkaške Superlige Srbije u kojem su četiri kluba na tri meča ubacila bar 100 poena, a Partizan bez "stotke" bio najubedljiviji..."Crno-beli" su sa 84:56 dobili OKK Beograd predvođeni Lučićem i Milosavljevićem, dok je Hemofarm bio siguran u derbiju protiv FMP-a sa 100:92...Veliko...

Nastavak na B92...

Partizan ubedljiv, Zvezda izgubila u Valjevu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Maj.2011

Košarkaši Partizana ubedljivo su pobedili ekipu OKK Beograda rezultatom 84:56 u meču 11. kola Superlige Srbije...Najefikasniji u redovima crno-belih bio je Vladimir Lučić sa 21 poenom, dok je Dragan Milosavljević dodao 19. U poraženom timu najbolji je bio Uroš Lučić sa 18...Metalac je u Valjevu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Finale pre finala, Borac dočekuje Kozaru

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Maj.2011, 01:15

Posle gradiških 0:0 fudbaleri Borca (17 časova) na Gradskom stadionu dočekuju novog premijerligaša i šampiona Republike Srpske gradišku Kozaru. Biće to sudar dva izuzetno kvalitetna sastava u kojem će nijanse da odlučuju, a mnogi smatraju da je ovo finale pre finala i da će pobednik ovog polufinalnog...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.