KHL: Spartaku gradski derbi

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Okt.2011, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KHL: Spartaku gradski derbi

Večiti moskovski derbi opravdao je očekivanja. Prvi susret četvrte sezone Kontinentalne hokejaške lige (KHL) između Spartaka i CSKA, pripao je crveno - belima. Bodreni od strane kolega iz fudbalskog kluba, oklopnici Spartaka do pobede su stigli posle izvođenja penala zahvaljujući dve odbrane Ivana Kasutina. Ko zna kakav bi rezultat bio da je za CSKA zaigrao Aleksej Jašin, koji je meč novih saigrača pratio sa tribina u društvu legende Valerija Kamenskog. Dugo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << su semučili i aktuelni šampini Salavat Julajev, koji su golom Viktora Kazlova u poslednjem minutu izborili produžetak, da bi u penal završnici stigli do trijumfa nad gostima iz Novosibirska. Oklopnivi Jugre iz Hanti - Mansijska ponovo su slavili sa minimalnih 1:0, dok su hokejaši slovačkog Leva u sudaru sa moskovskim Dinamom stigli do drugog trijumfa.
Rezultati: Spartak - CSKA 2:1 (1:0, 0:0, 0:1, 0:0, 1:0 (2:1)), Salavat Julajev - Sibir 3:2 (0:1, 1:1, 1:0, 0:0, 1:0 (1:0)), Baris - Metalurg (Magnitogorsk) 3:2 (1:1, 1:1, 1:0), Avtomobilist - Avangard 3:5 (1:1, 1:2, 1:2), Torpedo - Jugra 0:1 (0:0, 0:0, 0:1), Lev - Dinamo (Moskva) 4:1 (0:0, 2:1, 2:0).
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

KHL: Atlant u produžetku

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Okt.2011

Golom Antona Zubarjeva u drugoj sekundi drugog minuta produžetka oklopnici aktuelnih vicešampiona Kontinentalne hokejaške lige (KHL) Atlanta iz Mitišćija sa 3:2 su slavili na gostovanju u Minsku. Gosti iz Podmoskovlja poveli su sa 2:0, ali su odličnom igrom u poslednjih sedam i po minuta meča...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.