Jovanović očistio kartone za derbi – Partizan u narednom meču bez dva golmana

Izvor: B92, 25.Feb.2024, 10:59

Jovanović "očistio" kartone za derbi – Partizan u narednom meču bez dva golmana

Prvi golman Partizana Aleksandar Jovanović dobio je četvrti žuti karton ove sezone i propustiće naredni meč crno-belih u Mozzartbet Superligi Srbije.

Na taj način je "očistio" kartone za 172. "večiti" derbi protiv Crvene zvezde koji će se 9. marta igrati na stadionu "Rajko Mitić".

Jovanović je karton koji za suspenduje za naredni meč protiv Železničara iz Pančeva dobio u samom finišu duela protiv Radnika u Surdulici.

Odugovlačio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sa izvođenjem prkida i Miloš Milanović mu je dodelio javnu opomenu, koju je i želeo.

To znači da će Partizan u sledećem meču biti bez dvojice prvih golmana, pošto je od ranije poznato da je Nemanja Stevanović završio sezonu.

Na golu Partizana najverovatnije će se naći Miloš Krunić, novajlija u crno-belom taboru koji je pristigao ove zime.

Na klupi će biti 17-godišnji omladinac Vanja Radulaški.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.