JUROHUPS IZNENADIO PROGNOZOM: Evo kakve su šanse Zvezde, a kakve Partizana u Evrokupu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUROHUPS IZNENADIO PROGNOZOM: Evo kakve su šanse Zvezde, a kakve Partizana u Evrokupu (FOTO)

Srpskom stručnjaku se daju najveće šanse za titulu.

Evrokup počinje danas, utakmicama prvog kola, a Srbija će ove godine imati dva predstavnika - Crvena zvezda i Partizan. Jurohups veruje u Crvenu zvezdu, koju je postavio na peto mesto po snazi u takmičenju, dok su crno-beli među autsajderima, na tek 21. mestu. Jurohups za Zvezdu pre svega ističe dolazak Milana Tomića na mesto trenera, kao i iskusnog Grka Stratosa Perperoglua, ali i glasne navijače kao ključne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << adute.

#7DAYSEuroCup Power Rankings

The season starts today and here's the status of each team

| Eurohoops https://t.co/NX2jHMiKsy

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) 02. октобар 2018.

Eurohoopst Power Rankings:

1. Lokomotiva Kubanj

2. Unikaha

3. Valensija

4. UNIKS

5. Crvena zvezda

6. Zenit

7. Tofaš

8. ALBA

9. Cedevita

10. Monako

11. Trento

12. ASVEL

13. Torino

14. Galatasaraj

15. Morabank Andora

16. Turk Telekom

17. Breša

18. Limož

19. Ritas

20. Ulm

21. Partizan

22. Frankfurt

23. Mornar

24. Arka

Kad je u pitanju Partizan, portal naglašava da je uz izuzetak kapitena Novice Veličkovića ovo bukvalno omladinski tim bogat talentom, u kojem bi kao lider trebalo da se nametne 23-godišnji Rade Zagorac. Jurohups smatra da crno-beli mladići još nisu spremni za veći uspeh, ali da to ne znači da nisu sposobni da sve iznenade.

Favorit broj jedan za titulu i mesto u Evroligi je očekivano ruska Lokomotiva Kubanj, koja je dominirala prošle sezone i napravila seriju od 20 mečeva bez poraza, ali je na kraju na volšeban način ostala ostala bez trofeja.  Na drugoj poziciji je španska Unikaha, šampion od pre dve sezone kojem će mesto u Evroligi opet biti veliki motiv.  Treći je još jedan španski klub Valensija, veliki Unikahin rival, koji se nada da će ove sezone uspeti da se domogne trofeja.  Ispred Zvezde je još samo ruski UNIKS, vrlo ambiciozni klub koji je doveo nekoliko sjajnih pojačanja proteklog leta. Što se tiče Partizana, Jurohups kao slabije timove vidi još samo nemački Frankfurt, crnogorski Mornar i poljski Granjsk.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.