JSL: Susret vodećih u Novom Sadu

Izvor: B92, 01.Sep.2012, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Susret vodećih u Novom Sadu

Utakmicama četvrtog kola ovog vikenda se nastavlja takmičenje u Jelen Superligi Srbije, a derbi će biti odigran u Novom Sadu.

Na stadionu "Karađorđe" u subotu od 21 čas na programu je duel vodećeg Donjeg Srema i drugoplasirane Vojvodine, koji na čelu tabele imaju po sedam bodova.

Večiti rivali na teren će izaći u nedelju, Partizan od 17 časova gostuje OFK Beogradu na Karaburmi, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvena zvezda na svom stadionu dočekuje niški Radnički dva sata kasnije.

’Crno-beli’ duel sa ’romantičarima’ dočekuju puni energije posle plasmana u grupnu fazu Lige Evrope, dok je sa ’crveno-belima’ potpuno drugačiji slučaj. Izabranicima Aleksandra Jankovića duel sa Radničkim trebalo bi da posluži upravo da vrate samopouzdanje koje su izgubili porazom od Bordoa u četvrtak.

Ostale utakmice se igraju u subotu od 17 časova. Hajduk dočekuje Radnički 1923, Smederevo na svom terenu igra protiv Novog Pazara, dok će Spartak protiv Rada juriti prvi bod ove sezone. BSK Borča dočekuje Javor, dok Jagodina igra protiv Slobode.

Jelen Superliga, četvrto kolo

subota, 1. septembar

Hajduk – Radnički 1923 17.00

Smederevo – Novi Pazar 17.00

Spartak Zlatibor voda – Rad 17.00

BSK Borča – Javor 17.00

Jagodina – Sloboda Užice 17.00

Donji Srem – Vojvodina 21.00

nedelja, 2. septembar

OFK Beograd – Partizan 17.00

Crvena zvezda – Radnički Niš 19.00
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.