Iznenađenje - Direktan prenos večitog derbija na dve televizije!

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje - Direktan prenos "večitog derbija" na dve televizije!

Veliko iznenađenje priredio je emiter sa nacionalnom frekvencijom. Sada će veći deo Srbije moći da prati 159. "večiti derbi" u direktnom prenosu.

Odavno direktne prenose sa "večitih derbija" ne radi Radio televizija Srbije, a tako će biti i ovoga puta.

To ipak ne znači da veći deo Srbije neće biti u prilici da prati dešaanja sa stadiona "Rajko Mitić".

Ovog popodneva obelodanjeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da će pored televizije Arena Sport, direktan prenos 159. "večitog derbija" biti obezbeđen i na O2 televiziji!

"Gledaoci O2 televizije od 17 časova mogu da prate uvod u utakmicu, emisiju 'Studio večiti derbi' koju će voditi Miloš Šaranović i Miljan Milićević. Reporteri O2 televizije izveštavaće direktno sa stadiona i prenositi atmosferu pre samog događaja, a voditelji će sa svojim gostima u studiju razgovarati o ovom najuzbudljivijem sportskom dešavanju u Srbiji", navodi se na sajtu O2 televizije.

Utakmica 24. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu, 2. marta od 18 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.