Izvor: PRObjave.com, 20.Nov.2012, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorijski tiket odigran u MaxBet sportskoj kladionici

Na 143. "večitom derbiju" Partizan je vodio na poluvremenu, ali je Zvezda odnela pobedu rezultatom 3:2. Ovakav splet događaja doneo je jednoj "zvezdašici" Ani istorijski tiket, jer je hrabro odigrala "iz dvojke u keca".
Iskusni kladioničari teško bi se odlučili za ovakav poduhvat, ali je Ana sa šest drugara odigrala singl "iz dvojke u keca" i sa kvotom 30 u MaxBet kladionici, na uloženih 700 dobila 21 hiljadu dinara!
"Tiket sam uplatila sa kolegama i moram da priznam da sam tek odskora počela da se kladim, iako već dugo volim i pratim sport. Verovali smo da Zvezda može da pobedi, a pošto je velika kvota bila da Partizan vodi na poluvremenu, upravo smo to i odigrali. Priznajem da nisam znala da se nikada u istoriji derbija nije dogodilo ovako nešto" – kaže Ana.
Pored činjenice da već godinama navija za Crvenu Zvezdu, Ana je navijala da rezultat 2:1 za Partizan ostane nepromenjen do kraja utakmice. Navijanje se isplatilo i ona sada ima istorijski tiket i poduhvat o kome će se dugo pričati u MaxBet-u!
MaxBet Group
Kisačka 82
21000 Novi Sad
Email: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.