IZBODENI NAVIJAČI: Gledali derbi u kladionici, posvađali se i potukli na ulici, a onda su počeli da sevaju noževi

Izvor: Telegraf.rs, 20.Apr.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBODENI NAVIJAČI: Gledali derbi u kladionici, posvađali se i potukli na ulici, a onda su počeli da sevaju noževi

Iako nisu bili akteri večitog derbija, već su samo gledali meč u jednoj kladionici u Nišu, dva muškarca iz ovog grada, S.Đ. (40) i M.Đ. (39), izbodeni su u ulici Dimitrija Tucovića nakon utakmice Zvezde i Partizana.

Meč večitih rivala bio je povod za krvavi sukob. Kako saznajemo, oni su bili u jednoj kladionici u niškom naselju Ledena Stena gde su se verbalno sukobili sa jednim muškarcem a kavga je nastavljena na ulici.

Svađa je kulminirala tučom a zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i potezanjem noža, nakon čega je napadač, koji je identifikovan, pobegao sa lica mesta.

Prema prvim informacijama, povređeni muškarci nisu životno ugroženi. Policija intenzivno traga za njihovim napadačem.

Foto: Marko Todorović

(D. R.)


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.