Hteo sam gol u večitom derbiju, ali je stigao u najvažnijem momentu

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 12:38

"Hteo sam gol u 'večitom' derbiju, ali je stigao u najvažnijem momentu"

Fudbaler Partizana Nemanja Jović izjavio je za klupski sajt nakon utakmice sa TSC-om da je njegov tim pokazao da može i da želi da popravi mesto na tabeli.

Fudbaleri Partizana pobedili su kao gosti TCS (3:1) u meču trećeg kola plej-ofa Suplerlige Srbije i tako sačuvali teoretske šanse da se domognu drugog mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Želeo sam da gol dođe u "večitom derbiju", tada sam je video u golu, ali kad se onda nije desilo presrećan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam što je to baš sada u najvažnijem momentu protiv još jednog jakog protivnika kao što je TSC. Drugi su na tabeli, bore se za Ligu šampiona i zato ima poseban značaj, jer smo ubedljivo pobedili uz još neiskorišćenih šansi. Odlično se osećam i fokusiran sam samo na ekipu, teren i sebe. Svaki put kada sam na terenu, imam želju da dam maksimum", istakao je Jović.

Dodaje da je Partizan igrom u poslednje dve utakmice pokazao da može mnogo više.

"Danas smo pokazali da možemo, da smo onaj stari Partizan i sada moramo tako da nastavimo do kraja sezone. Kao tim smo izgledali odlično. Pokazali smo da želimo i možemo da popravimo mesto na tabeli. Idemo dalje i okrećemo se novim utakmicama", zaključio je Jović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.