Gurović: Ivanoviću nuđeni Hauard i Moneke, nije ih hteo u Zvezdi

Izvor: B92, 06.Feb.2024, 00:27

Gurović: Ivanoviću nuđeni Hauard i Moneke, nije ih hteo u Zvezdi

Proslavljeni srpski košarkaš Milan Gurović izjavio je da će postatii član uprave košarkaškog kluba Crvene zvezde

On je to otkrio je tokom gostovanja u emisiji Indirektno na televiziji K1, a govorio je na razne teme pre svega o Zvezdi i Partizanu u Evroligi.

"Zvezda i Partizan dovode dobre igrače, ali ako gledaš evropsko tržište, to ti je kao kada dođeš na pijacu u podne. Obe ekipe su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobre, samo mi je žao, ako ne dobiju A licencu jer je zaista zaslužuju. Ako pogledamo kakvu sliku šalju u svet, to niko nema. Mogu da kažem da nema, jer sam igrao svuda i ne postoji takva atmosfera. Verovatno su pare te koje će da odluče. Ako gledamo Monako koji ima dobar tim, ali igra u onoj, po meni, školskoj sali, jasno je. Da su to Zvezda i Partizan", rekao je Gurović gostovanje u emisiji Indirekt na K1.

Gurović je upitan i da prokomentariše ranije najave trenera Zvezde Janisa Sferopulosa da se neće žuriti sa pojačanjima.

"Pošto nisam u upravi Crvene zvezde, ali biću, to mogu da otkrijem i biće mi čast da budem deo takvog projekta. Što se tiče Gilespija, da se pitam ne bih ga doveo. Jer, ako nije odgovarao Pablu Lasu u Minhenu, jednom od najboljih evropskih trenera, onda ne treba ni nama. Centar koji sa loptom ne može ništa i ako vidimo da zavisi isključivo od Miloša Teodosića i da drugačije ne može da postigne koš, takav igrač ne zaslužuje da bude u Zvezdi. Kao ni Smart, koji dosad nije pokazao ništa", istakao je Gurović.

On se potom osvrnuo i na mandat Duška Ivanovića, koji je počeo sezonu u Zvezdi, a posle otkaza nastavio u Baskoniji.

"Nekoliko kadrinalnih grešaka je trener napravio, ne Sferopulos nego onaj pre njega, svi znamo ko je bio (Duško Ivanović prim.aut). Doveo je neke igrače, a bili su mu nuđeni Hauard i Moneke iz Baskonije. Bili su na spisku i nuđeni. Ivanović ih nije hteo, nisu bili po njihovom ukusu, paradoksalno je što im je sada trener. Duško Ivanović je selektirao ovu ekipu. Sramota je da ti nemaš ekipu konkurentnu za Top 8, uz takvu armiju navijača", poručio je Gurović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LEGENDA OTKRILA GREŠKE IVANOVIĆA: „Nuđeni su mu Moneke i Hauard, ali ih nije hteo u Zvezdi!“

Izvor: HotSport.rs, 06.Feb.2024

Slavni košarkaš je otkrio da će se priključiti upravi Crvene zvezde Proslavljeni srpski košarkaš Milan Gurović iznenadio je sportsku javnost najavom da će postati član uprave košarkaškog kluba Crvena zvezda. Ova informacija otkrivena je tokom Gurovićevog gostovanja u emisiji „Indirekt“...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.