Gudurićev pogled prema Guroviću: Ma, zna on!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Feb.2017, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudurićev pogled prema Guroviću: Ma, zna on!

Junak Zvezdinog slavlja o pogledu upućenom legendarnom košarkašu sa kojim je radio dok je nosio dres FMP-a

Marko Gudurić MPV finalnog okršaja sa Partizanom u Kupu Radivoja Koraća i ponovo čovek odluke u večitom derbiju.

Miljenik Zvezdinih Delija je u jednom trenutku u ovoj sezoni bio u blagom padu, ali je bljesnuo u pravom trenutku i prelomio meč za prvi trofej u sezoni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
"Pre svega moram da kažem da je ovo velika pobeda za nas. Derbi, svi znaju kakva je ovo utakmica, videlo se i na terenu i tribina. Zasluženo smo pobedili, pored dosta povreda u oba sastava. Zasluženo, hvala navijačima i saigračima na svemu. Idemo dalje, nema stajanja", rekao je Gudurić posle meča sa crno-belima.

Nema odmora, sledi važan meč sa Galatasarajem u Evroligi.

"Svi znamo kakva će biti utakmica. Moramo da se odmorimo, imamo dovoljno vremena, ostajemo na zemlji. Večeras ćemo malo da proslavimo i to je to".

U komunikaciji sa trenerom Dejanom Radonjićem nema nikakvih nesporazuma.

"To je normalna komunikacija i igrača, pozivi akcija, odbrana, kako šta. Najnormalnije".

Posle ključne trojke usledio je pogled prema Milanu Guroviću, koji je u velikom intervjuu za MOZZART Sport govorio o radu sa talentovanim trojkašem i veri da će proraditi onda kada će to biti najpotrebnije.

Šta je značio taj pogled?

"Ma on zna, to je dovoljno", dodao je Gudurić.

U jedno trenutku Zvezdin zamenik kapitena Branko Lazić sa uhvatio za lakat, delovalo je da neće moći da nastavi meč, ali se vrati na teren i vodio ekipu do trofeja.

"Nije ništa, nadam se da nije strašno. Videćemo sutra ili prekosutra, nadam se da je sve OK. Za sad jeste", rekao je Lazić.

Povrede su zadale muke i jednom i drugom timu.

"U derbiju nema favorita. Speficična utakmica. Bez obzira u kom sastavu, bez obzira na formu. Derbi je nešto posebno. To se pokazalo i večeras. Najbitnije da smo uspeli da iznesemo to, uprkos problemima. I da stavimo na neki način tačku na prethodna dva ili tri meseca koje smo jako dobro igrlai. Prelomili su veća želja i koncetracija", rekao je Lazić.

(FOTO: Start Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.