Grujić: Samo su Zvezda i Partizan popularniji od Liverpula u Srbiji

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujić: Samo su Zvezda i Partizan popularniji od Liverpula u Srbiji

“Liverpul je veoma popularan klub širom sveta, a tako je i u Srbiji. Finale Lige Evrope gledao sam u jednom kafiću u Srbiji i navijači Liverpula su me potpuno opkolili. Kao da ih je bio 2.000", objasnio je mladi srpski fudbaler

Srpski fudbaler Marko Grujić živi svoj san u Liverpulu. Odlične uvodne pripremne partije dale su mu krila i dodatno samopouzdanje za ono što ga čeka u novoj sezoni. Posle duela sa ekipama iz nižeg ranga, Flitvuda i Hadersfilda, Grujića >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Liverpul u Los Anđelesu očekuje mnogo, mnogo jači rival – Čelsi.

Doskorašnji igrač Crvene zvezde novinarima u Kaliforniji govorio je o mnogim stvarima. Pored ostalog o tome kako je odlučio da prihvati poziv Liverpula, šta očekuje u debitantskoj sezoni u Premijer ligi i koliko će mu vremena biti potrebno da se adaptira.

“Liverpul je veoma popularan klub širom sveta, a tako je i u Srbiji. Finale Lige Evrope gledao sam u jednom kafiću u Srbiji i navijači Liverpula su me potpuno opkolili. Kao da ih je bio 2.000. U Srbiji, posle Crvene zvezde i Partizana, ljudi baš mnogo vole Liverpul“, rekao je Grujić novinarima u Los Anđelesu.

Rekao je i da su ga saigrači iz reprezentacija Aleksandar Kolarov, Nemanja Matić i Lazar Marković savetovali da ode u Liverpul.

“Kad sam prvi put čuo da me traže sa Enfilda, pozvao sam njih trojicu i svi su mi rekli da potpišem za Liverpul. Dakle, trojica različitih igrača savetovala su me isto, pritom, dvojica igraju za klubove koji su veliki Liverpulovi rivali. To pokazuje šta Liverpul znači u evropskom fudbalu“, naveo je on.

Dodao je Grujić i da je sa Matićem dosta pričao o Liverpulu tokom reprezentativnih akcija.

“Nemanja mi je rekao i da je engleski fudbal brži i snažniji, kao i da ću morati da se adaptiram. Kazao je i da ću verovatno morati da sačekam nekoliko meseci pre nego što dobijem šansu, ali me je upozorio i da moram da je iskoristim“, zaključio je Grujić.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

MARKO GRUJIĆ: Liverpul je posle Zvezde i Partizana najpopularniji klub!

Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2016

Liverpul se nalazi u SAD na pripremama, a novinare u Los Anđelesu je zanimalo da li je Marko Grujić svestan koliko su “crveni” veliki klub.. . On je istakao da je tim sa Enfilda veoma voljen u Srbiji i da posle dva naša najveća kluba ima najviše fanova. To je shavtio kada je u jednom kafiću...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.