Glasali treneri i kapiteni, izabran najbolji tim Super lige - Petorica iz Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 13.Dec.2018, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glasali treneri i kapiteni, izabran najbolji tim Super lige - Petorica iz Zvezde!

U najboljem timu polusezone fudbalskog prvenstva Srbije nalaze se petorica igrača Crvene zvezde, objavljeno je danas na svečanosti Zajednice Super lige u beogradskom hotelu Hilton.

Pored petorice igrača Zvezde u Prvom timu Super lige su po dvojica igrača Radničkog iz Niša i Partizana, kao i po jedan iz Čukaričkog i Napretka.

U timu polusezone po glasovima trenera i kapitena Super lige nalaze se Milan Borjan ( >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda), Filip Stojković (Crvena zvezda), Miroslav Bogosavac (Čukarički), Nemanja R Miletić (Partizan), Miloš Degenek (Crvena zvezda), El Fardu Ben (Crvena zvezda), Nikola Drinčić (Radnički Niš), Marko Marin (Crvena zvezda), Danilo Pantić (Partizan), Nermin Haskić (Radnički Niš) i Aleksa Vukanović (Napredak).

Najperspektivniji igrač Super lige je napadač Čukaričkog je Slobodan Tedić, a za najhumanijeg izabran je Milan Pavkov iz Zvezde.

Njima su na svečanosti u hotelu Hilton dodeljeni laureati i sponzorski dresovi.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tim Superlige: Borjan, Miletić, Marin, Vukanović...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2018

Idealni tim Superlige ove polusezone u kome Crvena zvezda ima petoricu fudbalera, proglašen je danas na manifestaciji "Prvi tim" u organizaciji Zajednice superligaša i televizije Arenasport...U izboru kapitena i trenera 16 timova Superlige najviše glasova dobio levi bek Miroslav Bogosavac...Idealni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Haskić i Drinčić u idealnom timu Superlige

Izvor: JužneVesti.com, 14.Dec.2018, 11:47

Kapiteni i treneri srpskih superligaša birali su idealni tim najjačeg domaćeg takmičenja, a među idealnih jedanaest našla su se i dva fudbalera jesenjeg vicepravaka Srbije Radničkog iz Niša - vezista Nikola Drinčić i napadač Nermin Haskić...Razboriti vezista ove polusezone sjajno je otpočinjao...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.