Gist: Pamtimo poraze od Zvezde prošle sezone

Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2016, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gist: Pamtimo poraze od Zvezde prošle sezone

"Važno je da igramo svih 40 minuta i da pokažemo da više želimo pobedu od njih, jer Zvezda dolazi ovamo da se bori“, naveo je on

Košarkaši Panatinaikosa dočekuju Crvenu zvezdu sa velikom željom da se revanširaju beogradskom klubu za poraz u Atini prošle sezone, a Amerikanac Džejms Gist očekuje da „grmi“ sa tribina dvorane OAKA.

Nekadašnji košarkaš Partizana takođe smatra da je Zvezda veoma kvalitetan tim i da je pred Panatinaikosom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ozbiljan zadatak.

"Možemo da zaustavimo Zvezdu. Biće to sjajan meč, za nas i za naše navijače, pogotovo nakon poslednjeg poraza ovde protiv tog rivala. Siguran sam da ćemo svi biti silno motivisani, očekujem veliku podršku sa tribina“, rekao je Gist grčkim medijima uoči utakmice.

KVOTE ZA UTAKMICU PANATINAIKOS - CRVENA ZVEZDA

On navodi da je dobro upoznat sa stilom igre beogradskih crveno-belih i da je najvažnije da Panatinaikos pokaže čvrstinu i borbenost.

“Moramo da budemo skoncentrisani, jer je Zvezda dobar i jak tim. Dolazi iz Srbije, znamo kakav stil igre neguje, fizički su veoma snažni. Važno je da igramo svih 40 minuta i da pokažemo da više želimo pobedu od njih, jer Zvezda dolazi ovamo da se bori“, naveo je on.

Američki krilni centar nema nikakav problem sa zaista “gustim“ evroligaškim kalendarom ove sezone.

“Nisam umoran. To je košarka. Treniramo dva sata dnevno, a radimo ono što najviše volimo“, zaključio je Gist.

Atinska ekipa u dosadašnjem toku takmičenja zabeležila je dve pobede i jedan poraz, baš kao i Crvena zvezda.

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.