GREŠKA ILI PROVOKACIJA? Monako umesto grba Zvezde stavio grb Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 23:43

GREŠKA ILI PROVOKACIJA? Monako umesto grba Zvezde stavio grb Partizana

Dešava se...

Vrlo ubedljivu partiju prikazao je Monako u susretu sa Crvenom zvezdom u 28. kolu Evrolige i trijumfom od 98:80 sebe učvrstili na mestu koje ih vodi u narednu rundu, dok su crveno-bele ostavili sa minimalnom verovatnoćom.

Jubilej Majka Džejmsa obeležio je okršaj, pa su sjajne partije Luke Mitrovića i Jaga Mateuša neutralisane, a Janisu Sferopulosu su ostale brige kako da motiviše igrače u preostalim mečevima.

Interesantna situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogodila se pre njegovog obraćanja medijima, pošto je na zvaničnom Jutjub kanalu Monaka umesto grba Zvezde na fičeru osvanuo grb Partizana.

Mali gaf verovatno se dogodio pošto su "kneževi" već igrali meč sa crno-belima na domaćem parketu tokom aktuelne sezone.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.