GOGA ZALUDELA SRPSKE SPORTISTE: Za jednog se udala, drugi joj se javno udvara, a treći...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 13:46

GOGA ZALUDELA SRPSKE SPORTISTE: Za jednog se udala, drugi joj se javno udvara, a treći...

U pitanju su asovi Zvezde i Partizana...

Pevačica se za jednog sportistu i udala – njen bivši suprug i otac njenog petogodišnjeg sina je Uroš Domanović, svetski prvak u brazilskom džiu džicuu, s kojim je pevačica posle razvoda ostala u odličnim odnosima.

Da je Goga, koja je nedavno proslavila 47. rođendan u Dubaiju, gradu u kome je Uroš njihovom nasledniku kupio stan, i dalje veoma poželjna, pokazuje i to što joj se nedavno javno, preko Instagrama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udvarao fudbaler Milan Lola Smiljanić.

On joj je pre nekoliko meseci ispod jedne njene fotografije napisao „sreća prelepa“ i ostavio joj emotikone srca, što je privuklo veliku pažnju, s obzirom na to da je Lola zvanično u braku.

Goga to nije želela da komentariše, verovatno jer je navikla na pažnju zgodnih sportista, a jedan je svojevremeno bio i glumac u njenom spotu.

U pitanju je Boban Bajković, nekadašnji golman Crvene Zvezde, koji se 2009. godine pojavio u video snimku za pesmu „Katastrofa“, iznenadivši mnoge.

On je, naime, u spotu snimanom po uzoru na latino sapunice, odigrao dečka Goge Sekulić, koja ga optužuje za preljubu, a scena u kojoj se njih dvoje svađaju, tada je privukla ogromnu pažnju. Mnogi su Sekulićevoj čestitali na originalnom spotu, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.