GEDRAITIS POSLE TRIJUMFA NAD PARTIZANOM: Jako smo loši drugari, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2024, 10:07

GEDRAITIS POSLE TRIJUMFA NAD PARTIZANOM: Jako smo loši drugari, ali...

Zvezda je praktično overila prvo mesto pred plej-of ABA lige.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan 88:86 posle drame na samom kraju meča u 18. kolu ABA lige. Heroj susreta na kraju je Jago dos Santos koji je pogotkom na četiri sekunde pre kraja rešio pitanje pobednika.

Svi u Zvezdi su bili presrećni, naravno i Litvanac Roka Gedraitis.

- Gore-dole, ali mi je Jago "sačuvao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << du*pe". Častiću ga večerom u narednih par dana. Previše emocija smo uključili u igru, što je bilo ključno za njihov povratak. Ali, ako želiš da igraš dobru košarku moraš stalno da budeš na istom nivou. Znali smo da će se Partizan vratiti u meč, nije im bio prvi put, ali smo izdržali do kraja - rekao je Gedraitis za Meiridan sport.

Ne krije koliko pobeda znači svima.

- Voleo bih da smo pobedili sa 20 poena razlike, ali dobro je po tim. Veoma je važno i što smo prišli na korak od prvog mesta u ABA ligi čime ćemo rezervisati tri utakmice na domaćem terenu u finalu.

Jago i Gedraitis su dobri drugari, a Litvanac se našalio na taj račun.

- Jako smo loši drugari, ali posle pogotka večeras postaćemo najbolji drugari - rekao je kroz smeh Gedraitis.

ABA LIGA - 18. KOLO

Subota:

Krka - Mornar 79:72

Studentski centar - Cedevita Olimpija 82:78

Igokea - Borac 78:62

Nedelja:

Mega - Budućnost 72:92

Crvena zvezda - Partizan 88:86

Ponedeljak:

Split - FMP (18)

Cibona - Zadar (20)
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Častiću Jaga večerom"

Izvor: B92, 29.Jan.2024

Košarkaš Crvene zvezde Rokas Gedraitis rekao je da je Jago dos Santos spasao tim u večitom derbiju...Zvezda je pred svojim navijačima pobedila Partizan 88:86 košem Brazilca u dramtičnoj završnici, iako je tokom meč imala i plus 21..."Bilo je uspona i padova, ali mi je Jago na kraju ‘spasao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.