Fenomenalna vest za Zvezdaše pred Večiti derbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 16:40

Fenomenalna vest za Zvezdaše pred Večiti derbi

Duel je na programu 9. marta.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 časova gostuju TSC-u u Bačkoj Topoli, a potom ih sedam dana kasnije na Marakani očekuje 172. večiti derbi protiv ekipe Partizana.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 časova gostuju TSC-u u Bačkoj Topoli, a potom ih narednog vikenda na njihovoj Marakani očekuje 172. večiti derbi protiv ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana, ali kako izvor Informera tvrdi postoji mogućnost da zaigra protiv crno-belih.

- Katai se vratio punim treninzima. Jedno vreme je radio odvojeno, a sada se priključio saigračima. Trenira i na terenu i u teretani. Deluje dobro, mada neće Milojević žuriti da ga vrati u tim. Protiv TSC-a najverovatnije neće igrati, a upitan je i za derbi. Možda bi mogao da dobije šansu poslednjih pola sata, jer će biti na klupi - rekao je Informerov izvor.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog slavili protiv IMT-a minimalnim rezultatom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2024, 10:12

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca slavili su na domaćem terenu protiv ekipe IMT-a sa 1:0 (1:0) u utakmici 23. kola Superlige Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.