FSS ODREDIO SUDIJE ZA 2. KOLO SUPERLIGE: Evo ko sudi Zvezdi, a ko Partizanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2020, 12:36

FSS ODREDIO SUDIJE ZA 2. KOLO SUPERLIGE: Evo ko sudi Zvezdi, a ko Partizanu!

Odlučeno.

Nije moglo bez dizanja prašine na otvaranju nove sezone u Superligi Srbije, a već u sredu na programu je drugo kolo elitnog takmičenja.

Večiti rivali će ponovo istog dana jurišati na pobede, s tim da će Parni valjak, kao i na gostovanju u Kruševcu, opet na teren dva časa ranije od crveno-belih.

Meč Partizana protiv Novog Pazara igra se od 17 časova, dok Crvena zvezda dočekuje Radnički iz Niša od 19 na stadionu "Rajko Mitić". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U međuvremenu, Sudijska komisija FSS odredila je i arbitre za predstojeće okršaje.

Pravdu kraj Jošanice deliće Novak Simović sa Lovćenca, koji je na startu sezone bio delegiran na meču TSC - Vojvodina (2:2), pomagaće mu Nikola Đorović i Miloš Simović.

Kada se radi o malom derbiju na Marakani, glavni sudija biće Lazar Lukić iz Resnika, asistiraće mu Dragan Bogićević i Bojan Banović. Beograđanin je na premijeri bio glavni sudija na utakmici Spartak - Zlatibor (3:0).

Interesantno da Danila Grujića iz Niša, koji je u prvom kolu dosudio sporan penal za Partizan u Kruševcu nema među delegiranim arbitrima za ovo kolo, što znači da u sredu neće deliti pravdu na superligaškim terenima. Jedan od razloga za to je, po svemu sudeći, i saopštenje Crvene zvezde, koje je branilac titule izdao odmah posle meča pod Bagdalom, kada je tražio žestoku kaznu za niškog sudiju.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.