E, TO BI BILA BOMBA: Zvezda Mundobasketa stiže u Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2023, 17:38

E, TO BI BILA BOMBA: Zvezda Mundobasketa stiže u Partizan!

Želje postoje...

Navijači Partizana i dalje čekaju na ozvaničenje tog još jednog ili dva pojačanja koja sz ranije najavljena od strane čelnika kluba.

Za sada nema nekih konkretnijih nagoveštaja koji bi igrači to mogli da budu, ali uoči završnice takmičenja na Svetskom prvenstvu u Manili, jedno ime se dovelo u vezu sa crno-belima, iako još nije bilo signala iz Partizana da su zaista zainteresovani za njega.

Naime, bivši košarkaš Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Žanis Pejners trenutno je angažovan u stručnom štabu Letonije na Svetskom prvenstvu, a tokom boravka u Manili je dao opširan intervju za ''Mondo'', gde je uspeo da pokrene novu temu - Arturs Žagars u Partizanu?

Žagars briljira na ovom šampionatu u dresu Letonije, igra iznad svih očekivanja, a ono što izaziva dodatno interesovanje kada je on u pitanju jeste činjenica da je još uvek u potrazi za novim klubom posle rastanka sa Nevežisom.

Jutros se pojavila informacija da je Baskonija ''bacila udicu'' i volela bi 23-godišnjeg Letonca u svojim redovima, ali Pejners bi najradije svog zemljaka video u dresu Partizana!

- Još uvek im je (Partizanu) otvoreno mesto plejmejkera? Hm... Nisam to znao! Naravno da bih ga da sam na poziciji bilo kog tima potpisao jer sam njegov veliki navijač. Verujem da sada svi mogu da vide kvalitet koji on poseduje pošto je šest mečeva zaredom bio sjajan. Nije to jedna utakmica, Bio je dobar na prijateljskim utakmicama, bio je dobar od prvog treninga u avgustu kada smo se skupili. Sve vreme sam mu govorio da ne žuri sa potpisivanjem ugovora i njegov agent je u jednom trenutku shvatio da možda i ne mora da potpiše odmah ugovor i da je možda Svetsko prvenstvo dobra trambolina za njega! Tako deluje, a ja bih se jako obradovao ako bi potpisao za Partizan.

Željko svakog igrača može da nauči kako da igra na pravi način i Žagars u ovim godinama i dalje ima prostora za napredak.

Vidimo da je njegov talenat neverovatan, ali verovatno i dalje ima prostora da se poboljša. Uz još malo nekih trenerskih detalja...

Željko bi sigurno bio najbolja opcija za njega! Nisam čuo da se interesuju za njega, ali ako imate neke veze, možda biste mogli da ih pozovete da ga preporučite! Uradite svoj posao - poručio je Pejners iz Manile.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.