Izvor: RTS, 26.Jan.2023, 19:48

Duško Ivanović najavio iznenađenja na evroligaškom "večitom derbiju"

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da želi da njegov tim uživa na meču sa Partizanom u 21. kolu Evrolige.
Crvena zvezda će sutra dočekati Partizan u derbi meču 21. kola Evrolige.

"Za nas je svaka utakmica velika utakmica pred našom veličanstvenom publikom. Želimo da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uživamo", rekao je Ivanović na konferenciji za novinare uoči meča sa Partizanom.
Istakao je da su svi igrači spremni osim Hasana Martina. Crvena zvezda u Evroligi ne može da računa na Fakunda Kampaca.
"Sigurno je da će biti nekih iznenađenja. Mi razmišljamo o toj utakmici kao o još jednom meču Evrolige. Želimo da pobedimo, želim da moji igrači uživaju. Posle utakmice u Areni sam pohvalio navijače Partizana. Mislim da su navijači Zvezde bolji i to bi sutra trebalo da pokažu", istakao je Ivanović.
Utakmica između Crvene zvezde i Partizana biće odigrana sutra od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazić: Da damo sve od sebe i pobedimo Partizan

Izvor: B92, 26.Jan.2023

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić izjavio je da će predstojeći duel sa Partizanom u Evroligi biti praznik košarke kako u Beogradu tako i u celoj Srbiji..."Očekujem da pred našim navijačima damo sve od sebe i da pobedimo Partizan. Svaki derbi je priča za sebe. Derbi ce dobiti ona ekipa koja bude...

Nastavak na B92...

Ivanović pred Partizan: Za nas je svaka utakmica velika

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jan.2023

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je danas pred utakmicu sa Partizanom u Evroligi da je za njegovo ekipu "svaka utakmica velika utakmica".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.