Dođite ranije na večiti derbi

Izvor: Press, 12.Feb.2010, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dođite ranije na večiti derbi

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da će preduzeti sve mere kako bi navijači koji dođu u „Pionir" na derbi meč sa Partizanom (nedelja 19.30) imali pun komfor i bezbednost. Zvezda je pozvala navijače oba tima da dođu ranije u „Pionir" kako bi se izbegla gužva i pozvala ih da navijaju fer i korektno.
„Iz tih razloga, bez obzira za koga navijate, dođite u 'Pionir' ranije. Kapije će biti otvorene dva sata pre početka utakmice, a kontrola na ulazu biće pojačana. Obezbeđenje,...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KKCZ:Navijači dođite ranije na derbi!

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2010

Košarkaši Crvene zvezde i Ratizana u nedelju od 19.30 igraju drugi derbi ove sezone. Crveno-beli će preduzeti sve mere kako bi navijači koji dođu u Pionir imali pun komfor i bezbednost.

Nastavak na Sportske.net...

Crvena zvezda-Partizan 30:33 (druga četvrtina)

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2010, 21:39

Počeo je 193. “večiti” košarkaški derbi pred skoro šest hiljada navijača koji su stvorili sjajan ambijent u Pioniru. Partizan je u duel sa crveno-belima ušao jači za MVP prve faze Evrolige, Aleksa Marića. Nakon prvog poluvremena Partizan vodi sa 33:30, a dosadšnji tok utakmice obeležio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.