Direktor Zvezde: U startu imamo 200.000 evra manje od Partizana

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jan.2013, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Zvezde: U startu imamo 200.000 evra manje od Partizana

Kad se pre na vaterpolo mapu vratila Crvena zvezda, malo ko je slutio da će već nakon tri sezone biti u najužem krugu kandidata za osvajanje domaćih trofeja, ali i u borbi za najviše domete na evro sceni.
O dosadašnjem učinku, trenutnoj situaciji i budućnosti kluba, u novogodišnjem intervjuu za internet sajt „Moja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Crvena zvezda” govorio je Igor Milojević, direktor kluba.
Uradili smo puno. Klub postoji, postavili smo ga na noge, dobio je osnove i konture. Oformili smo sve takmičarske selekcije. Ono o čemu moramo da vodimo računa su mlađe kategorije, da imamo dečake koji će stizati do prvog tima. To će biti naš pravi uspeh.
Sa druge strane, Milojević ističe osnovni problem Zvezde, a to je bazen.
Nisam zadovoljan situacijom oko bazena i infrastrukturom, jer to je problem koji urušava sve dobro urađeno. Frapantno je da gde god da se obratim na temu bazena, onako dosta nonšalantno dobijam odgovore. Zvezdi bi strašno bilo bitno da dobije svoj bazen. Crvena zvezda je u startu, kad počne sezona u minusu 200.000 evra, u odnosu na Partizan. Nama dođu papreni računi za zakup.
Prelaskom na Novi Beograd, klub nije rešio sve probleme.
Gledaju nas kao na firmu koja je došla da zakupi prostor. Opština Novi Beograd komanduje bazenom. Nemamo nikakvu pomoć. Stalno nam šalju preteća pisma da napustimo bazen i da će nam zabraniti ulaz ako ne izmirimo dugovanja. Oni ne gledaju da smo mi povukli 200, 300 dece sa ulice, kao da to nije bitno.
Zanimljivo je da je predsednik opštine Aleksandar Šapić koji je prve korake velike karijere napravio baš u Crvenoj zvezdi.
Letos su u klub stigli igrači svetske klase. Sa njima, došli su i rezultati, ali… Direktor Zvezde smatra da napori kluba nisu adekvatno ispraćeni, te su osećanja pomešana.
Zadovoljan sam u igračkom i rezultatskom smislu ali nisam zadovoljan praćenjem obaveza sponzora, jer smo došli u vrlo nezavidnu situaciju, koja nikako da se realizuju. Igrači koji igraju u Zvezdi stvarno to nisu zaslužili.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Dinamo je na Vidi uzeo ko Zvezda za osam godina

Izvor: Kurir, 05.Jan.2013, 08:15

Zagrepčani zaradili pet miliona evra za jednog igrača, a na Marakani svi rasipali..Bacili pare...Frapantan je podatak da je FK Crvena zvezda u periodu od 2004. do 2012. godine po igraču zaradila svega 8.807 evra! Klub koji je posle odlaska Dragana Džajića ostao bez vizije i jasne klupske politike,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.