Izvor: Danas, 30.Apr.2014, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi gubitnika

Posle dugo vremena, a zasigurno od 2000. godine večiti derbi u košarci neće imati rezultatsku težinu. Mada se tome gotovo niko nije nadao, dva najveća srpska kluba odigraće preostala dva meseca u "amaterskom ambijentu", svesni da im titula u Superligi apsolutno ništa neće doneti, osim novog trofeja u klupskim vitrinama i neumerenog busanja širom čaršije.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Uvek ćemo imati Beograd...

Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2014

Vreme je za derbi! Treći ovosezonski, a prvi u Superligi Srbije. Posle mnogo vremena dva ljuta, večita rivala odigraće meč koji, osim prestiža i mogućnosti da se poraženom timu zada još jedan bolan udarac, nema neki rezultatski značaj. Jer već sada je gotovo jasno da će i jedni i drugi u,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.