Izvor: Piplmetar.rs, 27.Apr.2023, 02:36

„Delije“ kao „na iglama“, Bukari odgovorio da li ostaje u Zvezdi

Bukari je u derbiju protiv drugoplasiranog TSC-a postigao het-trik. Najbolja partija u Zvezdinom dresu, uz golčinu na jesenjem „večitom derbiju“ protiv Partizana.
Sjajne partije su privukle pažnju klubova iz „liga petice“, koji bi ga rado doveli u svoje redove. Ono što je Zvezdin adut jeste automatski plasman u grupnu fazu Lige šampiona.
Zvezdini navijači bi svakako voleli da Bukari ostane, ali se i on nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pita.
„Osećam se sjajno u Zvezdi, misli su mi usmerene na kraj prvenstva, kup i naravno Ligu šampiona“, rekao je Bukari za Sportski žurnal na pitanje da li ulazak u Ligu šampina ima veći značaj za njega nego povratak u „lige petice“.
Bukari je postigao 11 golova na 24 utakmice Superlige Srbije.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.