Izvor: Sportal.rs, 18.Apr.2024, 10:26

Da li Duljaj dolazi na Marakanu? Sportal saznaje: Ovako će Igor voditi meč i komunicirati sa štabom

Igor Duljaj pratiće 173. večiti derbi sa stadiona "Rajko Mitić", ostalo je samo da se odredi prostor u kom će mu se to omogućiti po dogovoru. Suspendovani trener Partizana će vođenje meča prepustiti Albertu Nađu, ali će biti u komunikaciji sa ostalim saradnicima, koji će bivšem reprezentativcu prenositi informacije i sugestije.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

DULAJ IPAK DOLAZI NA MARAKANU: Evo kako će trener Partizana voditi večiti derbi protiv Crvene zvezde!

Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2024

Duljaj ima način da komunicira sa igračima Igor Duljaj će pratiti 173. večiti derbi sa stadiona „Rajko Mitić“, uz dogovor da mu bude omogućen prostor za to. Suspendovani trener Partizana će prepustiti vođenje meča Albertu Nađu, ali će ostati u komunikaciji sa ostalim saradnicima, koji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.