DRUŠTVENE MREŽE GORE: Da li su OVO bili penali? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUŠTVENE MREŽE GORE: Da li su OVO bili penali? (VIDEO)

Zvezda i Partizan biju 155. Večitu bitku.

Uzbuđenja već na startu 155. fudbalskog Večitog Derbija. Na isteku 15. minuta sporna situacija viđena je u šesnaestercu Crvene zvezde.

NEZAPAMĆENO PONIŽENJE: Grujić i Liverpul POKAZALI Zvezdi kako se DEKLASIRA Arsenal! (VIDEO)

PAO REKORD! Grobari u TRANSU, Dinamo OSTAO bez NAJBOLJEG igrača pred mečeve sa Partizanom!

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

VEČITI DERBI, EPIZODA BROJ 155: Crvena zvezda - Partizan (UŽIVO)

Posle starta Mičela Donalda nad Leandre Tavambom, crno-beli su tražili penal, smatrajući da je Holanđanin faulirao napadača srpskog šampiona. Glavni sudija Danilo Grujić je samo odmahnuo rukom i pokazao da se igra nastavi.

Samo nekoliko trenutaka kasnije, Francuz Le Talek je klizećim startom zaustavio Marka Jankovića. Usledili su novi protesti sa tribina, a Nišlija Grujić je crnogorskom reprezentativcu dao žuti karton zbog simuliranja.

Da li je bio u pravu, prosudite sami.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.