DOBRA VEST ZA CRNO BELE: Drinčić spreman za derbi!

Izvor: Press, 14.Okt.2014, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRA VEST ZA CRNO BELE: Drinčić spreman za derbi!

Dileme više nema, navijači Partizana mogu da odahnu, Nikola Drinčić će biti spreman za večiti derbi. Iskusni vezista je još od prvenstvenog meča u Kragujevcu protiv Radničkog vukao povredu trtične kosti, zbog čega je tek krajem prošle nedelje počeo sa laganim trčkaranjem.
Važan šraf „valjka“ na sredini terena se radu sa ostatkom ekipe priključio u ponedeljak i kako je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << do sada odradio maksimalnim intenzitetom i bez problema za očekivanje je da u subotu u 19 časova zauzme mesto u startnoj postavi.ž

 
Za razliku od njega junak prethodnog derbija Nemanja Kojić izvesno neće biti u prilici da pomogne klupskim drugovima. On se nedavno vratio na teren, ali je u prijateljskom meču protiv VGSK prošle nedelje zaradio lakšu povredu zadnje lože. Od ranije su van svake kombinacije za tim povređeni Darko Brašanac i malerozni defanzivac Miloš Ostojić.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.