Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2016, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJAN JOVELJIĆ: Veliki je uspeh dati tri gola ‘večitom rivalu’ (VIDEO)

Omladinici Crvene zvezde savladali su vršnjake iz Partizana 5:2, a heroj crveno-belih bio je napadač Dejan Joveljić sa tri postignuta gola.

Luka Ilić i Dejan Joveljić, strelci na derbiju, preneli su utiske sa ove uzbudljive utakmice.
– Derbi je najveća utakmica koja postoji u srpskom fudbalu. Svaki fudbaler sanja o tome da bude deo nje. Velika je čast i samo gledati, a biti na terenu je neverovatan osećaj i veliko iskustvo. Gol koji sam dao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mi je posebno drag i sigurno ću ga dugo pamtiti baš zbog toga što sam ga postigao na svom debitantskom derbiju – rekao je Luka Ilić.
Dejan Joveljić se na jučerašnjoj utakmici čak tri puta upisao u listu strelaca.
– Nije mala stvar dati najvećem rivalu tri gola. Nisam se tome nadao, ali presrećan sam što se sve ovako završilo. Video sam i kod svojih saigrača koliko žele pobedu i nisam nijednog trenutka sumnjao. Pre utakmice smo se dogovorili da pokažemo ko smo i koliko vredimo. Nisu nas uzdrmali malo lošiji nastupi u poslednja dva kola, ali nam je svakako bila potrebna pobeda kako bi podigla ekipu i, eto, dogodila se baš u derbiju na vrhunski način. Veliki je uspeh za nas što smo pobedili teškog rivala koji ima sjajne pojedince – poručio je Dejan Joveljić.
ŠANSA MLADIMA: Crvena zvezda u sredu ‘overava’ titulu, a onda…
Iako po godinama kadeti, Ilić i Joveljić tokom cele sezone beleže odlične rezultate u Omladinskoj ligi.
– To što smo mlađi ne primećuje se na terenu. Izabrani smo da budemo u ovom timu i nema razlike među nama. Svi moramo da odgovorimo na iste zadatke podjednako dobro – rekao je Joveljić.
(Izvor: YouTube/Sos kanal)
Jedan od razloga dobrih rezultata koje beleži ova ekipa je drugarstvo i dobra atmosfera koja vlada u timu. O tome svedoči i to da je, pored toga što se i sam upisao u listu strelaca, Luka istakao da je presrećan što je Dejan postigao tri odlučujuća gola.
Za razliku od Superlige u kojoj naši fudbaleri imaju veliku bodovnu prednost, završnica Omladinske lige Srbije biće izuzetno napeta.
– Pri vrhu tabele je velika gužva, pored nas tu su i Vojvodina, Partizan, Čukarički i OFK Beograd. Razlika je minimalna i svakako će biti neizvesno do samog kraja. Ipak, nadam se da će titula završiti u našim rukama, pokazali smo juče kako možemo da igramo i ne vidim razlog da ne osvojimo Omladinsku ligu – rekao je Joveljić.
– Ukoliko osvojimo titulu igrali bismo kvalifikacije za Ligu šampiona za omladince. To bi nam mnogo značilo zato što bismo bili u prilici da odmerimo snage sa ostalim evropskim ekipama i da vidimo koliko zapravo vredimo – poručio je Ilić.
Ovog vikenda, bolji u derbiju bili su i naši kadeti. Oni su pobedili Partizan rezultatom 3:1.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Tri gola Partizanu - Malo li je?

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2016

Zbog poznatog tragičnog događaja u Čačku, proteklog vikenda nismo na delu videli Zvezdin prvi tim, ali je raspoloženje pristalicama crveno-belih popravio talentovani Dejan Joveljić...Kako smo i objavili tokom jučerašnjeg dana, u 24. kolu Omladinske lige Srbije Crvena zvezda je kao gost savladala...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.