DEFANZIVAC ZVEZDE O SUDIJAMA: Dešavale su se ČUDNE stvari (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2019, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEFANZIVAC ZVEZDE O SUDIJAMA: Dešavale su se ČUDNE stvari (FOTO)

Nije bilo pobednika u 159. Večitom derbiju.

Fudbaleri Crvene zvezde i posle 159. Večitog derbija zadržali su 15 bodova prednosti, u odnosu na Partizan. Bek lidera Superlige Srbije Filip Stojković izneo je bezbroj duela sa ofanzivcima Parnog valjka, a o odlukama glavnog arbitra iz Niša Danila Grujića imao je šta da kaže.

- Derbi je utakmica puna emocija i strasti, svi su napeti na terenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali uvek samo igra treba da bude ono što odlučuje pobednika. Mnogo se piše o  spornim situacijama, koškanju, prekidima igre. Sve je to uticalo na krajni rezultat, ali mi nikada nismo fokus posle utakmica stavljali na sudijske odluke. Slegli su se utisci, danas hladne glave možemo da vidimo koje greške su bile do nas i da radimo kako bismo ih ispravili, jer na druge stvari na terenu ne možemo da utičemo - rekao je Filip Stojković.

Crveno-beli su ostavili tim iz Humske na 15 koraka zaostatka, ali je drugoplasirani Radnički iz Niša smanjio bodovnu razliku. Bek Zvezde je, ipak, ocenio situaciju kod vodećeg pogotka Nemanje Nikolića.

- Dešavale su se čudne stvari kod njihovog gola, bio sam najbliži toj lopti i, kao što se pokazalo kasnije na snimku, video da je pogodak neregularan. Sigurno bi meč išao drugačijim tokom da Benov gol nije poništen, ali sada ne možemo ništa da promenimo. Pred kraj utakmice su strasti već uzavrele, pa je tako sudija propustio da sankcioniše crvenim kartonom udarac laktom koji sam dobio od Nikolića. Žao mi je što se sporne sudijske odluke uvek donose na našu štetu, ali se ne krijemo iza njih i najvažnije je da suvereno držimo prvo mesto.

Poslednjim remijem šampion Superlige nastavio je niz nepobedivosti, meč sa Partizanom bio je 50. u nizu kada se svode računi u nacionalnom prvenstvu.

- To je najlepše posle ove utakmice. Pokazali smo mnogo puta snagu ovog tima. Impresivno je da ne znamo za poraz u našem šampionatu od 2017. godine. Naša generacija oborila je nekoliko rekorda, verujem da ćemo to uraditi i sada i imati najduži pobedonosni niz. Mogu da budem ponosan na svoj tim. Želimo da ostanemo zapamćeni u istoriji - istakao je Filip Stojković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kelsi Robinson.

“And after allllllllllllllll, you’re my waterfalllllllllll” - Oasis

Објава коју дели Kelsey Robinson (@krobin32) дана 26. Авг 2018. у 5:53 PDT

Bangkok continues to be one of my favorite stops while competing! Between the amazing fans and the incredible city, it’s always a pleasure getting to play here. Leaving this week 3-0 and headed to China tomorrow! . 📸 @folukea 😘 . Check out my newest vlog from our week in Thailand and a little extra workout we do while traveling! 😘🇺🇸 links in the bio!

Објава коју дели Kelsey Robinson (@krobin32) дана 31. Мај 2018. у 8:21 PDT

Found a piece of paradise and I’m never leaving ✨🌼🌱🌸

Објава коју дели Kelsey Robinson (@krobin32) дана 6. Апр 2018. у 9:00 PDT

looking for surf spots in japan plz 🌙 📸 @molgoodman

Објава коју дели Kelsey Robinson (@krobin32) дана 5. Окт 2018. у 7:46 PDT

In honor of World Championships 🇺🇸🏐👟I’m giving away a pair of UA shoes to 3 winners & their tagged friend (women & men!) • • • How to play 👇🏼👇🏼👇🏼 • • **GIVEAWAY** 1. Like the photo 2. Follow @underarmourwomen 3. Tag a friend that you want to win a pair of shoes with you! • • • Each comment is a new entry! enter as many times as you want 💃🏼💃🏼💃🏼 • • • Winner will be randomly selected and announced next Monday!! ✨✨ #unlikeany #underarmourwomen 📸 @molgoodman

Објава коју дели Kelsey Robinson (@krobin32) дана 1. Окт 2018. у 6:36 PDT

This stoked because we’re headed to the semifinals tomorrow night vs China 🇺🇸🙌🏽

Објава коју дели Kelsey Robinson (@krobin32) дана 29. Јун 2018. у 7:52 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.