DA LI JE PANTER GAZIO LINIJU PRE ILI POSLE FAULA? Žestoka rasprava zbog sporne situacije (FOTO+VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 13:38

DA LI JE PANTER GAZIO LINIJU PRE ILI POSLE FAULA? Žestoka rasprava zbog sporne situacije (FOTO+VIDEO)

Zbog ovoga su grmeli iz Zvezde.

Košarkaši Partizana uspeli su da pobedom nad Budućnosti obezbedili su prvo mesto na tabeli ABA lige pred početak plej-ofa, a meč u Podgorici podigao je mnogo bure na Jadranu.

Crno-beli su posle faula i pogođenog slobodnog bacanja Kevina Pantera tri sekunde pre kraja došli do minimalne pobede 83:82.

Košarkaški klub Crvena zvezda izdala je saopštenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sat vremena nakon ovog meča.

Sada su se na društvenim mrežama pojavile fotografije i snimci spornih momenata, što je izazvalo ogromnu raspravu Delija i Grobara.

Evo i iz “drugog ugla” ☺️ pic.twitter.com/9k3qxXp9dL

— peter-the_switter (@PGravedigger) April 21, 2023

Mnogo je polemike, jedni tvrde jedno, drugi potpuno suprotno, a najspornije je to da li je faul nad Panterom napravljen pre nego što je ovaj nagazio liniju na pola terena, kada je lopta izvođena iz polja napada.

Pogledajte kako izgleda američka MMA fajterka Pejdž Vanzant
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.