DA LI JE OVO MOGUĆE: Na Marakani napravili ČUDO pred Večiti derbi sa Partizanom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021, 13:07

DA LI JE OVO MOGUĆE: Na Marakani napravili ČUDO pred Večiti derbi sa Partizanom! (FOTO)

Ekspresan odgovor iz Ljutice Bogdana.

Već smo pisali da je stadion "Rajko Mitić", pred 164. Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana zavejan snegom (više pročitajte OVDE). Padavine koje su prethodne noći iznenadile celu Srbiju, ipak, neće uticati na odigravanje najveće fudbalske svetkovine na ovim prostorima.

Redarskoj službi srpskog šampiona nije dugo trebalo da uzme lopate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u šake i očisti bele padavine sa terena, kako bi učinili da "Rajko Mitić" izgleda kao da je avgustovski dan napolju, a ne april.

Iz tabora srpskog šampiona poručuju da sa terenom nema i da neće biti nikakvih problema, te da će uslovi za igru biti biti odlični. Pogotovo ako se uzme u obzir da najveći srpski stadion ima i grejače.

Večiti derbi igra se danas od 18.00 na Marakani i situacija je jasna: Zvezda ima devet bodova prednosti nad Partizanom, i sve sem pobede crno-belih značiće da titula ostaje na Marakani. Kvota na keca je 2,15, iks je 3,35, a dvojka 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Partizan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.