DA LI ĆE ZAGORAC IGRATI PROTIV ZVEZDE? Evo kad će biti rešena dilema koja muči Grobare

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2021, 15:47

DA LI ĆE ZAGORAC IGRATI PROTIV ZVEZDE? Evo kad će biti rešena dilema koja muči Grobare

Filipovski nije hteo ništa da rizikuje.

Sa Radetom Zagorcem ili bez njega Partizana će na duela sa Crvenom zvezdom u polufinalu Kupa Radivoja Koraća. Kako stvori ova dilema će biti rešena samo nekoliko sati pred obračun Večitih rivala u Novom Sadu- subota 21:00.

Zagorac se povredio pred meč protiv Borca. Naime, u pitanju je primicač. Trener Sašo Filipovski nije hteo da rizikuje, pa Zagorac nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ulazio u igru protiv Čačana. Ipak, situacija nije dobra ni posle meča.

Srećna okolnost po crno-bele je činjenica da je petak slobodan u Kupu koji će se iskoristiti da se Zagorac osposobi za meč protiv Zvezde koja je pregazila Radnički u prvom meču.

Podsetimo da u drugom polufinalu igraju Mega i Vojvodina.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda crnogorska teniserka Danka Kovinić
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.