ČUKARIČKI ODUŠEVLJEN VEČITIMA: Zvezda i Partizan su nam dali veliku šansu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2021, 16:43

ČUKARIČKI ODUŠEVLJEN VEČITIMA: Zvezda i Partizan su nam dali veliku šansu

Brđani zahvalni na svemu učinjenom za srpski fudbal.

Fudbaler Čukaričkog Stefan Šapić rekao je danas da očekuje tvrdu utakmicu protiv Radničkog iz Niša (subota 15.00), kao i da se nada da će njegova ekipa još jedan meč završiti bez primljenog gola.

- Sigurno je da očekujem tvrdu utakmicu, po verovatno izuzetno teškom terenu. Isto tako, mislim da će biti dosta šansi, pa ko se bolje snadje. Nadam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da možemo još jednom da sačuvamo svoju mrežu, uhvatili smo ritam, samo da budemo koncentrisani sve vreme - rekao je Šapić, preneo je klupski sajt.

Visoki štoper je pohvalio Zvezdu i Partizan zbog uspeha u evropskim takmičenjima, uz ocenu da su dosta uradili za srpski fudbal.

- Pratili smo njihove nastupe, videli smo da je Srbija pretekla Ukrajinu na 11. mestu, znamo šta to donosi našim klubovima od sezone 2023/24. Biće samim tim i naša Superliga mnogo zanimljivija u narednoj sezoni, posebno se to odnosi na borbu za treće mesto, koje bi trebalo da donese najmanje plasman u grupnu fazu Lige konferencije. I to je prilika za Čukarički, ali i za ostale srpske timove da dodatno doprinesu uspehu našeg fudbala - zaključio je Stefan Šapić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DERBI U NIŠU, RADNIČKI NA ČUKU! Batak: Daćemo sve od sebe za pobedu

Izvor: Kurir, 10.Dec.2021

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da očekuje da će njegova ekipa odgovorno i disciplinovano ući u meč protiv Čukaričkog, kao i da će dati sve od sebe za pobedu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.