Izvor: HotSport.rs, 10.Mar.2016, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEKAJUĆI GODOA: Bartomeu u Beogradu drži konferenciju, Zvezda i Partizan se nadaju vajld kardu?

Prvi čovek Evrolige, Đordi Bartomeu u petak je gost u Beogradu, a najavljeno je da će u našoj prestonici održati konferenciju za novinare.

Samim tim se očekuju i neke bliže informacije kada je reč o novom sistemu takmičenja u Evroligi i Evrokupu. Poznato je za sada 13 sigurnih učesnika novog formata najelitnijeg klupskog košarkaškog takmičenja, a sada se još čeka da se vidi ko će popuniti preostala >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tri mesta. Navodno, jedno je rezervisano za šampiona ABA lige, a jedno za prvaka Nemačke. Treća pozivnica je vajld-kard.
Njemu bi mogli da se ponadaju Crvena zvezda i Partizan. Bartomeu je nezvanično najavio da će se susresti sa čelnicima oba kluba i razgovarati. Da li je u pitanju ponuda vajld-karte za Evroligu ili ubeđivanje da se prihvati učešće i u Evrokupu saznaćemo sutra kada Španac doleti u Beograd.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BARTOMEU U BEOGRADU POTVRDIO: Iz ABA lige u Evroligu ide samo šampion

Izvor: Kurir, 11.Mar.2016, 20:24

Predsednik košarkaške Evrolige Đorđi Bertomeu rekao je danas da će naredne sezone šampion Jadranske lige igrati u Evroligi, a da će najmanje tri ekipe igrati u Evrokupu...i dodao da novim formatom najelitnijeg evropskog takmičenja nije predvidjeno dodeljivanje specijalnih pozivnica. "Ponuda je...

Nastavak na Kurir...

PARTIZAN NI NA NEBU NI NA ZEMLJI: Sudbina crno-belih još uvek nepoznata!

Izvor: HotSport.rs, 11.Mar.2016

Šta naredna sezona donosi Partizanu?. . . Tokom konferencije za medije pred meč 10. kola Evrolige koji Crvena zvezda igra protiv Panatinaikosa, Đordi Bartomeu upitan je za sudbinu Partizana i njegovog igranja Evrokupa:. – Prerano je za te procene. Ponudili smo jedno mesto u Evroligi i najmanje tri...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.