Bura posle derbija se ne stišava: Zvezda se oglasila preko klupske televizije VIDEO

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 19:45

Bura posle derbija se ne stišava: Zvezda se oglasila preko klupske televizije VIDEO

Večiti derbi između fudbalera Crvene zvezde i Partizana završen je nerešeno 2:2, a strasti se ne smiruju ni dan posle utakmice na Marakani.

Navijači Zvezde su na društevnim mrežama komentarisali da je ekipa Vladana Milojevića oštećena u derbiju, jer joj nisu svirana dva penala.

Brzo posle toga stigao je odgovor iz Humske, kada se oglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan, navodeći da je Šerif Ndiaje postigao gol rukom.

Potom je usledilo oglašavanje Zvezde preko klupske televizije.

"Zbog konstantnih pritisaka i spinova u medijima da je jedan tim povlašćen, sudije više ne smeju da dosude čist jedanaesterac za Crvenu zvezdu. Žestok faul nad Đigom dok je lopta još bila u terenu. Kako ovo ni sudija ni VAR nisu videli ostaće večita enigma", stoji u objavi Zvezdine televizije

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.