Bukmejkeri: Lagane pobede Zvezde i Partizana

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Feb.2014, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bukmejkeri: Lagane pobede Zvezde i Partizana

Ako je verovati kladionicama, Partizan i Crvena zvezda su apsolutni favoriti u prvim mečevima drugog dela Jelen Super lige.
(FOTO: FK Partizan)
Derbi se igra u Novom Pazaru, gde će istoimeni tim ugostiti lidera i aktuelnog šampiona države, Partizan. Crno-beli su favoriti, „dvojka” plaća 1.45, kvota na nerešeno je 4, a na pobedu domaćih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << čak 7.
Još veći favorit je Crvena zvezda, koja će na Marakani igrati protiv Javora. Pobeda crveno-belih „plaća” 1,23, kvota na nerešen ishod je 5,5, a na pobedu Ivanjičana čak 12.
Najneizvesniji duel, prema mišljenjima bukmejkera očekuje se u Kruševcu, gde će Napredak igrati protiv Jagodine. Kvota na domaće je 2,55, a na goste i na nerešen ishod po 2,9.
Sličan je odnos na malom beogradskom derbiju, Voždovac – OFK Beograd. Tim sa Dušanovca je blagi favorit, sa kvotom 2,4, pobeda gostiju „plaća” 3,15, a iks donosi kvotu 2,9.
Favorit za titulu je i dalje Partizan, sa kvotom 1,6. Sledi ih Crvena zvezda sa kvotom 2,2, dok se ostalim timovima daju daleko manje šanse. Iza večitih su Vojvodina (21), Radnički Niš (34), Jagodina (51) i Čukarički (51). Na sve ostale timove kvota iznosi 501.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez žurbe s oporavkom

Izvor: Danas, 19.Feb.2014, 01:43

Crvena zvezda u subotnji duel s Javorom, za prve bodove u drugom delu Jelen Super lige, mora bez nezamenjivog kreatora igre i pravog vođe ekipe Miloša Ninkovića, ali ako je za utehu crveno-belima i njihovim navijačima stanje povređenog kolena je bolje nego što se mislilo u času kada je iskusni...

Nastavak na Danas...

I dalje neizvesno hoće li Partizan putovati u Berlin

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Feb.2014

Duel sa Crvenom zvezdom u prvenstvenom derbiju u subotu, nakratko je bacio senku na sumornu situaciju u Partizanu. Crno-beli su i dalje u velikoj finansijskoj krizi.. (FOTO: V. Marković). Čekaju da im se ispune obećanja, da preduzeća koja su prihvatila obavezu pomognu klubu. Sve više i više gori...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.