Borac doveo još dva pojačanja - Jedno iz AEK-a, drugo iz Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2015, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac doveo još dva pojačanja - Jedno iz AEK-a, drugo iz Zvezde!

Čačanski Borac u nastavak sezone ući će jači za još dvojicu fudbalera.

Tokom dana se očekivalo da se i Ivan Petrović iz Partizana preseli u Borac, ali su onda iskrsli neočekivani problemi.

Ipak, u Borcu nisu sedeli skrštenih ruku, pa su ipak pojačali svoj tim u samom finišu prelaznog roka, što je i potvrđeno danas na zvaničnom klupskom sajtu.

Novi fudbaleri čačanskog superligaša su Darko Zorić i Stefan Đorđević. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Darko Zorić je talentovani crnogorski vezista, a u Borac stiže iz atinskog AEK-a. Ima 22 godine, levonog je i u Borcu bi trebalo da ima ulogu kreatora igre u veznom redu.

Za AEK je odigrao 19 utakmica i postigao 3 gola, za mladu reprezentaciju Crne Gore je nastupao 9 puta, a upisao je i dva nastupa za ''A'' selekciju Crne Gore.

Što se tiče Stefana Đorđevića, on je doskorašnji igrač Crvene zvezde. Ima 24 godine, a igra na poziciji levog beka. Karijeru je započeo u novosadskom Proleteru, da bi potom nastupao za Spartak, Banat, Voždovac i Crvenu zvezdu iz čijih redova i dolazi u Borac.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.