Bez ograda na derbiju iduće srede!

Izvor: S media, 11.Mar.2011, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez ograda na derbiju iduće srede!

Predstojeći večiti derbi (sreda 16. mart) biće veliki test za organizatora i navijače dva kluba. Biće to prvi derbi koji će se igrati bez ograda na istočnoj i zapadnoj tribini stadiona u Humskoj 1.

Od subote ulaznice za derbi

Derbi u 17 časova, uz prenos

Lazevski spreman za Crvenu zvezdu

Groznica u Paraćinu: 200 ljudi čeka Zvezdu!

Crno-beli su na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << inicijativu UEFA morali maltene da uklone tu vrstu zaštite kada su se plasirali u Ligu šampiona, jer je zaklanjala pogled gledaocima u prvih nekoliko redova, pišu Večernje novosti.

Zato će sada morati u Humskoj da se angažuju dodatne mere obezbeđenja, da bi sprečili svaki mogući pokušaj uskakanja u teren. A, bilo je takvih slučajeva, doduše najčešće sa juga ili severa.

Zbog bezbednosti, značajno je smanjen i broj karata koje će se naći u prodaji za predstojeći derbi u polufinalu Kupa.

Čak petina stadiona Partizana, što daje oko 6.500 mesta, moraće da bude prazno. Odluka važi za sve četiri tribine, pa koliko bude "Grobara" na jugu, toliko će biti i "Delija" na severu, jer u prodaju odlazi isti broj karata.

(Foto: Partizan)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.