Apel fudbalske organizacije pred večiti derbi

Izvor: RTS, 02.Okt.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel fudbalske organizacije pred večiti derbi

Fudbalski savez Srbije, Crvena zvezda, Partizan i Zajednica klubova Super lige apelovali su danas na navijače oba kluba i celokupnu sportsku javnost da 134. derbi, koji se igra 5. oktobra na stadionu crveno-belih, protekne u sportskom i fer nadmetanju.
"Na sastanku, kome su prisustvovali i predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, u otvorenom dijalogu razmatrana su delikatna pit...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apel fudbalske organizacije pred "večiti derbi"

Izvor: Kurir, 02.Okt.2008

BEOGRAD, 2. oktobra (Tanjug) - Fudbalski savez Srbije, Crvena zvezda, Partizan i Zajednica klubova Super lige apelovali su danas na navijače oba kluba i celokupnu sportsku javnost da 134. derbi, koji se igra 5. oktobra na stadionu "crveno-belih", protekne u sportskom i fer nadmetanju.

Nastavak na Kurir...

Vođe „grobara“ i „delija“ sa policijom

Izvor: Blic, 03.Okt.2008, 06:37

U Fudbalskom savezu Srbije danas će se sastati predstavnici svih aktera predstojećeg prvenstvenog derbija Crvena zvezda – Partizan sa vođama navijača dva kluba, u želji da se izbegnu mogući neredi i nesportski ispadi. Ovo je zaključak sastanka na Terazijama, kojem su, uz rukovodioce FSS,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.