Anketa: Ko ide u finale Kupa?

Izvor: RTS, 10.Apr.2012, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anketa: Ko ide u finale Kupa?

Zvezda ili Partizan, "delije" ili "grobari"... Ko će se na kraju radovati? Ko ide u finale Kupa Srbije? Prilika da date svoj glas.

Možete glasati ovde. 

Meč sezone, koji - pored očigledne rezultatske dobiti - za obe ekipe nosi i sve ono lepo i manje lepo što ide uz duele dva naša najveća kluba, igra se u sredu na stadionu Partizana sa početkom u 19 časova i 30 minuta. Dakle, pravo je vreme za kalkulacije i predviđanja...

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizan nikada u istoriji nije prošao dalje kada je prvi meč izgubio sa 2:0. Zvezda je samo jednom ispala nakon što je prvi duel rešila u svoju korist rezultatom 2:0.

S druge strane, Partizan je već godinama dominantniji, kako u domaćim takmičenjima, tako i u duelima sa večitim rivalom.

Oba tima nalaze se u solidnoj formi, postižu mnogo golova. Treneri Grant i Prosinečki, barem nominalno, najavljuju ofanzivnu igru, sa jasnom željom da se matira protivnički golman. Prvi okršaj Crvene zvezde i Partizana ove kalendarske godine pružio nam je ugođaj, iako i dalje ne blizu evropskim standardima kojima se nadamo, kakav nije viđen relativno dugo.

Sa svim ovim u vidu, sasvim je opravdano očekivati još jednu dobru predstavu na terenu, uz naravno sjajnu predstavu na tribinama, u sredu kada fudbaleri istrče na teren stadiona u Humskoj.

Šta vi mislite? Kakav će biti konačni ishod polufinala Kupe Srbije između Partizana i Crvene zvezde?
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.